Over ons

Elke artiest zijn eigen sound”

MP Sound & Light is een onderneming die u helpt te ontzorgen  op het gebied van Licht&Geluid, maar wij kunnen ook de helpende hand bieden bij de volledige organisatie van uw evenement.

Door onze eigen opgedane ervaring tijdens projecten, maar ook bij onze partners, hebben wij een groot netwerk opgebouwd en daarmee zijn wij in staat om een evenement volledig van A-Z te kunnen organiseren en uit te voeren.

“Wij zijn zelf muzikanten en kunnen daarom als geen ander de wensen inschatten”

Onze filosofie

Wij geloven erin dat elk evenement anders is, elke zaal een bepaalde akoestiek heeft en elke artiest een eigen sound heeft. Luisteren doen wij graag, naar uw wensen – maar ook naar de uiteindelijke eindmix tijdens het evenement.

“Niet alleen technische kennis van apparatuur maar ook het luistervermogen om elk detail op de voorgrond te krijgen”

 

Onze medewerkers zijn door hun ervaring in de pop, jazz, swing maar ook klassieke muziek bijzonder bekend met verschillende genres en zijn daarom bijzonder goed in staat om uw evenement naar een volgend niveau te tillen.

“Wanneer het licht en geluid op uw evenement samenkomen als een goed ingestuurde show, dat is het element waar wij samen met u voor gaan” 

Geen show is voor MP te groot. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij desgewenst op maat inhuren bij een van onze partners.